• Taros Kami
  • banner
  • banner (2)
  • banner (3)
  • banner (4)
  • Ngeunaan Minpn

  • Wilujeng sumping ka Minpn

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd. diadegkeun dina 2004, ngahususkeun dina desain, pamekaran, pembuatan sareng penjualan éléktronika otomotif, kalebet sistem sensor parkir, sistem alarm mobil, sistem monitoring tekanan ban mobil, sistem deteksi titik buta mobil, tampilan sirah mobil nepi sistem jst. Perusahaan nyertakeun luas 6666 m², kalayan luas pabrik 3600 m²; aya langkung ti 110 karyawan sareng langkung ti 20 urang R&D propésional, kalayan kapasitas produksi taunan anu dirancang 600, 000 sét sistem radar sareng 300, 000 sét TPMS.

    Produk unggulan

    BERITA

    Quanzhou Minpn Electronic Co., ltd was founded in November 2004 Warmly celebrate the successful listing of Minpin Electronics on the “New Third Board” Front Parking Sensor
  • Naha aya kakurangan chip?

    1. Naon kiripik otomotif? Naon ari kiripik otomotif? Komponén semikonduktor sacara koléktif disebut chip, sareng otomotif ...
  • Dinten Nasional Cina - 1 Oktober 2021

    Poé Nasional Cina nyaéta tanggal 1 Oktober, nyaéta liburan umum taunan anu dirayakeun di Républik Rahayat Cina. Poé nandakeun tungtung dyna ...
  • Kawijakan "Kontrol dobel konsumsi énergi" tina GM Cina

    Pelanggan anu dipikacinta: Sugan anjeun parantos perhatoskeun yén anyar "kontrol dua kawijakan konsumsi énergi pamaréntah Cina, anu ngagaduhan ...
  • English
  • Chinese
  • French
  • German
  • Portuguese
  • Spanish
  • Russian
  • Japanese
  • Korean
  • Arabic
  • Irish
  • Greek
  • Turkish
  • Italian
  • Danish
  • Romanian
  • Indonesian
  • Czech
  • Afrikaans
  • Swedish
  • Polish
  • Basque
  • Catalan
  • Esperanto
  • Hindi
  • Lao
  • Albanian
  • Amharic
  • Armenian
  • Azerbaijani
  • Belarusian
  • Bengali
  • Bosnian
  • Bulgarian
  • Cebuano
  • Chichewa
  • Corsican
  • Croatian
  • Dutch
  • Estonian
  • Filipino
  • Finnish
  • Frisian
  • Galician
  • Georgian
  • Gujarati
  • Haitian
  • Hausa
  • Hawaiian
  • Hebrew
  • Hmong
  • Hungarian
  • Icelandic
  • Igbo
  • Javanese
  • Kannada
  • Kazakh
  • Khmer
  • Kurdish
  • Kyrgyz
  • Latin
  • Latvian
  • Lithuanian
  • Luxembou..
  • Macedonian
  • Malagasy
  • Malay
  • Malayalam
  • Maltese
  • Maori
  • Marathi
  • Mongolian
  • Burmese
  • Nepali
  • Norwegian
  • Pashto
  • Persian
  • Punjabi
  • Serbian
  • Sesotho
  • Sinhala
  • Slovak
  • Slovenian
  • Somali
  • Samoan
  • Scots Gaelic
  • Shona
  • Sindhi
  • Sundanese
  • Swahili
  • Tajik
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Ukrainian
  • Urdu
  • Uzbek
  • Vietnamese
  • Welsh
  • Xhosa
  • Yiddish
  • Yoruba
  • Zulu
  • Kinyarwanda
  • Tatar
  • Oriya
  • Turkmen
  • Uyghur